Løse Jakker - fortsatt på veien med stor suksess!
LØSE JAKKER er et morsomt lite band som har holdt på i snart 10 år, med samme besetning; musikerne består nemlig av 2 gamle ringrever i bransjen med lang fartstid i en rekke band og sammenhenger fra 70-tallet og frem til i dag.

DISSE TO ER ALTSÅ LØSE JAKKER OG . . . .
LØSE JAKKER ER AKKURAT DET !!

Kontakt Kim på tlf. 936 17 433 eller mail: kim@kimth.com

P.G. treffer du på tlf. 63 80 05 62 eller mail: pe-ron@online.no

P.G. RONESS har gjort seg bemerket i det Norske Musikklandskapet siden tidlig på -70 tallet.
Fra sin søkende begynnelse i visegruppa GRESS med kassegitar og munnspill, har han snublet seg gjennom band som MATHEUS, TERJE TYSLAND'S Oh-LA-LA-lag, rockebandet HAWKS, PG og GUTTA PÅ TUR og DET NORSKE JUBELORKESTERET (Du husker OL-94?)
Han har oversatt en rekke slagere til norsk, skrevet en haug med sanger, deltatt som tekstforfatter i Grand Prix, og har levert låter til folk som Trond Granlund, Hanne Krogh og J.T.Lauritsen og mange flere.
En av hans låter er til og med utgitt av et puddelrockband i Taiwan!

Med seg har han KIM THERKILDSEN, en tidligere elev (jøss, som tida går ..).
Han på sin side har også puslet med musikk siden folk som bl.a. P.G. fyrte ham opp med det ca. 197?. Med dyp og uttrykksfull stemme og en proper kompgitar har han både som visesanger, dansebandvokalist, rockesanger etc. holdt på med musikk i band som BEEMS, JIM ODWINS, ØRATADOM, D.BANDET og GARASJEBANDET.

Som trubadur, med sin trio THE HARMOPHONES, med kvintetten GET RYTHM! har han vært med på å sette sitt preg på musikklivet på Østlandet i mange år.

Gutta drar i gang rock'n roll for to kassegitarer så det er en fryd å høre på. De drar i gang kjente og ukjente låter med dødsforakt, om de kan dem eller ikke !
Kommer det en oppfordring (og det gjør det stadig vekk), sager gutta i vei som om ingenting hadde hendt. Med en god dose godt humør og humor på egne vegne vil det helst gå godt. Dessuten er gutta skikkelig flinke og reportoaret består av over 800 låter som spilles uten jukselapp! Slikt blir det alltid stemning av.

LØSE JAKKER leverer en underholdende og variert forestilling med hovedvekt på de gode melodier, enten det gjelder egenprodusert materiale eller kjente slagere fra flere tiår.